Om Explaint

Explaint er en dansk virksomhed, der producerer online læring. I 2021 blev fokus rettet mod interaktive online kurser og tutorstøtte for at tilpasses markedet, der i en pandeminedlukning higer efter onlinemuligheder til fremtidens karriererudvikling, efteruddannelse og hjemmeskoler.

Explaint har en vision om en teknisk lærd verden og fokuserer på udbredelsen af teknisk forståelse indenfor ingeniørdiscipliner.

For at undgå den typiske oplevelse af onlineundervisning som kedsommelige timer lænket til en pc, udforsker vi aktivt nye kreative og krydrende muligheder, som fysiske hands-on-projekter i fælleskab, quizzer og tests, aktiv deltagelse via chatte, svarknapper og buzzere, der samlet giver en højt interaktiv oplevelse.

Oplev forelæsningslokalet bragt ind i din stue, køkken, have og kontor. Vi håber at se dig i et af vores kurser.

Underviser & indehaver

Steeven Hegelund Spangsdorf

Stifter og indehaver. Født i 1989 i Aalborg, opvokset i Hillerød. Energimaterialeingeniør (cand.polyt.) fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) fra 2017, specialiseret i energimaterialer og generel fysik. Tidligere Teknologisk Specialist ved Hempel A/S.

Instruktør, faglærer og uddannelsestilrettelægger fra Det Danske Forsvar (PL-R) fra 2010. Har fungeret som undervisningsassistent, tutor, privatlærer og klasselærer i ingeniørfaglig matematik og fysik for ingeniørstuderende ved DTU samt for mentorvirksomheder og selvstændigt siden 2012.

Forfatter af fagbøger indenfor IT på dansk og engelsk.