fbpx

Vær blandt de første i Explaints nye ekspertforum for ingeniørstuderende. Forhåndstilmeld dig herunder.

Vi går i ultimo februar 2022.

Vær med uden beregning hele semestret. Har du spørgsmål, så skriv til Steeven på mail@explaint.dk.

Skriv dig op til forhåndstilmelding

Jeg accepterer, at Explaint må kontakte mig vedr. medlemskab og mhp. brugeroprettelse. Denne forhåndstilkendegivelse om ønsket medlemskab er ikke er bindende, og jeg kan til enhver tid tilbagetrække mit tilsagn og frabede mig yderligere kontakt. Jeg accepterer Explaints privatlivspolitik ifm. håndtering af mine data samt Explaints servicevilkår for brug af medlemskabet.

Hvad får du?

Disse features giver dig rig mulighed for effektiv læring og studiearbejde, når dit kursus hjælpelærer og underviser er optaget, udenfor kursustimerne og op til dine andre aktiviteter som eksamener og projekter.

Steeven Hegelund Spangsdorf

Stifter af Explaint

Civilingeniør og tidligere Teknologisk Specialist • Ekstern lektor ved Danmarks Tekniske Universitet • Uddannelsesofficer i Forsvaret

Steeven brænder for formidling, og har efter snart et årti med hjælpelærerarbejde, klasselærererfaring og tutorstøtte fra lægmandsniveau til professionel specialisering samt udmærkelser som medopfinder på to patenter indenfor sensorteknologi og forfatter af tre selvstudiefagbøger, valgt at stifte Explaint, der udbyder efteruddannelseskurser i tekniske discipliner og nu også driver et ekspertforum til støtte til ingeniørstuderende. Steeven kan ikke holde sig fra Q/A på online fora så som StackExchange og Quora og retter nu energien imod dette nyoprettede ekspertforum hos Explaint.

Tidligere studerende siger...

Udpluk af evalueringer og anmeldelser fra Steevens tidligere elever og studerende

Steeven er vanvittigt dygtig til at forklare på forskellige måder. Han var ikke min hjælpelærer men det ville jeg godt nok ønske han var, virkelig nem at forstå, og meget pædagogisk.
Ingeniørstuderende
Matematik 1 2021, DTU
Han er rigtig god til at forklare teorien bag og give ledetråde så man kan komme videre, derudover er han meget tålmodig, hvilket er ret når man ikke helt forstår emnet.
Ingeniørstuderende
Fysik 1 2015, DTU
Steeven er fantastisk til at lære fra sig, og er altid klar på at hjælpe. [...] Hans mails/beskeder hvor han minder om vigtige ting og datoer, giver et rigtig godt overblik, og så får hans sjove puns og måder at skrive på altid en til at le - hvilket virkelig kan være lyset i mørket sådan en trist søndag inden ugen starter forfra - så kæmpe tak til Steeven's smittende glade sind!
Ingeniørstuderende
Matematik 1 2021, DTU
Tak Steeven, du har været en kæmpe ressource!
Studerende
Avanceret Matematik 2021, DTU
Fremragende underviser, der gør meget ud af at høre de studerenes input.
Studerende, Cyberteknologi
Matematik 1 2019, DTU
Er godt forberedt, og har en stor interesse i sine studerende.
Studerende, Teknisk Biomedicin
Avanceret Matematik 2018, DTU
Fortsæt med det gode humør, det smitter altid af 🙂
Studerende
Avanceret Matematik 2021, DTU
Har været rigtig god og entusiastisk! Har formået at gøre undervisning fedt hver gang selv når det har været online!
Ingeniørstuderende under Coronanedlukning
Avanceret Matematik 2020-2021, DTU
God til at forklare, rolig og rar (det er virkelig vigtigt!!), dygtig. Tak Steeven <3
Studerende
Fysik 1 2015, DTU
Steeven har været en fuldstændig genial hjælpelærer til Mat 1 kurset. Han er en rigtig god og ansvarlig hjælpelærer, der kan sætte sig og forklare stoffet så man forstår det. Hans tavlegennemgange er gode og hans hjælp til forståelse af hjemmeopgavesættet er ligeledes strålende. Jeg håber at fremtidige studerende kommer til at have Steeven og kunne drage nytte af hans gode forklarings evner.
Ingeniørstuderende
Matematik 1 2021, DTU
Virkelig virkelig dygtig! Har seriøst reddet min forståelse for matematik, og har altid været god til formidle det uforståelige fra forlæsningen!
Studerende, Vandmiljø & Bioressourcer
Matematikkursus 2020, DTU
Dygtig lærer, som er god til at formidle materialet på en forståelig måde!
Studerende
2016, DTU
Bedre hjælpelære skal man lede længe efter. Steeven har fra første gang haft et utroligt overblik og en utrolig god formidlingsevne. Ting man er i tvivl om kan man nemt få afklaret og få en dybdegående forklaring på så man forstår det. Håber meget på at få Steeven igen som hjælpelære på et andet kursus, og at mange andre studerende kommer til at have ham. Kæmpe tak
Studerende, Design & Innovation
Matematik 1 2021, DTU
Steeven er det bedste der er sket for Fysik 1 kurset. Han er altid velforberedt og ved hvad han snakker om. Steeven har god indlevelsesevne og kan derved sætte sig ind i ens problemer mht opgaverne. Tak for et godt Fysik 1 år.
Ingeniørstuderende
Fysik 1 2015, DTU
Har virkelig nydt Steevens undervisning, og han har klaret det godt på trods af online-undervisning. Humøret er i top, forklaringerne [...] gode, og man føler sig meget hørt og set med Steeven som lærer.
Ingeniørstuderende under Coronanedlukning
Avanceret Matematik 2020-2021, DTU

Vil du med?

Et forum har ingen værdi uden medlemmer.
Derfor er opstarten af et nyt forum en svær kunst. Jeg har brug for din hjælp til at få min ambition ført ud i livet. 

Tilmelder du dig før lanceringen d. 30. januar 2022, giver jeg dig derfor gladeligt gratis adgang uden forpligtelser eller binding hele semestret frem til sommer. Det eneste, jeg beder om til gengæld, er din løbende tilbagemelding på, hvordan ekspertforummet lever op til dine forventninger, giver dig værdi og dækker dit behov. Med din hjælp får jeg opbygget et værdifuldt forum til gavn for mange. 

Jeg håber at se dig derinde d. 30. januar! 
Har du spørgsmål eller tvivl, så tøv ikke med at skrive til mig på mail@explaint.dk.

© 2022 - Explaint

CVR 40665412
Sonnesvej 76, 7000 Fredericia
30 58 33 87 / mail@explaint.dk

Privatlivspolitik
Servicevilkår
Handelsbetingelser

Vi er undervisende ingeniører
med en vision om en teknisk lærd verden